Ontdek Simracing

Voel elke bocht, voel alle trillingen

Onze simulatoren zijn niet zomaar spelletjes; ze zijn piekfijne replica’s van de racewereld, ontworpen om elke sensatie van het circuit naar het leven te brengen. Uitgerust met de nieuwste feedbackmechanismen, zorgen onze simulatoren ervoor dat je elke hobbel, elke trilling en zelfs de impact van een putje in de baan direct voelt. Dit hyperrealistische gevoel zorgt ervoor dat je vergeet dat je in een simulator zit. De ervaring is zo meeslepend dat de grenzen tussen simulatie en realiteit vervagen. Voel de adrenaline, voel de opwinding—ervaar het ultieme racen, zonder de risico’s van een echte racebaan.

Kies elk circuit, bestuur jouw droomwagen

Heb je ooit gedroomd van racen op de kronkelige straten van Monaco of het gaspedaal diep in te drukken op de lange rechte stukken van Le Mans? Bij Viraco kan die droom werkelijkheid worden. Onze simulatie-technologie biedt onbeperkte configuratiemogelijkheden met een breed scala aan circuits en raceauto’s. Van klassieke racebanen tot de nieuwste supercars, je hebt de vrijheid om je race-avontuur helemaal zelf samen te stellen. Test je rijvaardigheden in verschillende scenario’s en weersomstandigheden. Elk detail, van de afstelling van je auto tot de keuze van je banden, ligt in jouw handen.

Viraco, dat is samen genieten van elke ronde

Ontdek de perfecte mix van spanning en ontspanning in ons simcenter. Viraco gaat verder dan alleen racen; het is een plek waar liefhebbers en families samenkomen om te genieten van de opwinding. Onze toeschouwersruimte biedt een comfortabele en gezellige plek om de actie op de baan te volgen, onder het genot van een drankje. Of je nu een fervente supporter bent of gewoon wilt relaxen met vrienden na een spannende race, onze bar biedt een warme, uitnodigende sfeer. Plan een avond uit met vrienden of organiseer een onvergetelijke teambuildingactiviteit waarbij competitie en camaraderie samenkomen.